Ultimele stiri

Nu ştii cum să-ţi amenajezi locuinţa? Vino la Iulius Mall Timişoara. Ce expoziţii inedite au loc

expozitie mobila

Timişorenii care s-au mutat în casă nouă sau pur şi simplu doresc să-şi reamenajeze locuinţa sunt aşteptaţi la două expoziţii inedite cu vânzare, care au loc la Iulius Mall. Este vorba despre Expo Construct&Ambient şi Promob, în cadrul cărora vizitatorii vor avea ocazia să admire și să achiziționeze mobilier, decorațiuni și accesorii, dar și să afle care sunt cele mai noi tendințe și tehnologii în domeniul amenajărilor, construcțiilor și instalațiilor.

Expo Construct&Ambient, manifestare expozițională specializată în amenajări, construcții și instalații oferă celor interesați o gamă largă de servicii și produse: construcții civile și industriale, tehnologii şi materiale de construcţii, utilaje şi echipamente pentru construcţii, amenajări interioare şi exterioare; tehnologii, echipamente şi materiale pentru încălzire, răcire, ventilaţie şi aer condiţionat; produse, echipamente şi sisteme de iluminat; instalaţii de alimentare cu apă, gaze, sanitare, canalizare; automatizări, sisteme de măsurare, control; servicii de curaţenie.

În cadrul expoziţiei de mobilă PROMOB cei interesați pot găsi: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare.

Dublul eveniment expozițional se desfășoară la parterul și demisolul Iulius Mall, fiind deschis publicului timp de trei zile, între 9 – 11 octombrie, zilnic între orele 10.00-22.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*