Ultimele stiri

Nu sunteți mulțumit de modul în care funcționează noua rețea de închiriat biciclete din Timișoara? Sunteți invitați să faceți sesizări

biciclete ratt

Timișorenii care au observat nereguli în ceea ce privește modul în care funcționează noua rețea de închiriat biciclete administrată de către RATT, sunt așteptați să facă sesizări.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, sistemul de transport public intermodal, unic în România, se află în rodaj și tocmai de aceea municipalitatea lansează un apel la timişoreni pentru a face, împreună, corecţiile necesare îmbunătăţirii funcţionării noii reţele de închiriat biciclete.

Sistemul de transport public intermodal a fost realizat cu fonduri europene nerambursabile și este unic în România. „Având în vedere faptul că avem un proiect pilot la nivel de ţară, o noutate pentru specialiştii români și pentru utilizatori, este necesară o perioadă de rodaj, acomodare și de verificări periodice privind modul de funcţionare. Deoarece ne-au fost semnalate o serie de aspecte legate de funcţionare, de către aceia care utilizează noul sistem, dorim să facem cunoscut faptul că echipa de implementare a proiectului a luat măsuri suplimentare prin care se dorește optimizarea funcţionării acestuia. În acest sens, a fost constituit şi un grup de lucru pe o perioadă de 2 luni de zile, cu întâlniri săptămânale pentru analizarea şi luarea măsurilor care se impun. Grupul de lucru este format din: administratorul sistemului-(RATT), executantul lucrării (SC VIACOR ENGINEERING SRL) și echipa de implementare a proiectului din cadrul Primăriei”, transmit reprezentanții municipalității.

Astfel, timișorenii sunt invitați să ofere informații sau să facă sugestii sau reclamații în vederea îmbunătăţirii funcţionării noii reţele de transport intermodal. Acestea pot fi făcute la numărul de telefon 0800 410 415 sau în scris : www.primariatm.ro, secţiunea sugestii şi reclamaţii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*