Ultimele stiri

Numărul muncitorilor din centrul istoric va fi suplimentat. Ce spune primarul Nicolae Robu

Temperaturile ridicate din ultima vreme au făcut ca în centrul istoric să se lucreze cu mai mult spor. Muncitorii au montat de zor la pavajul din Piața Libertății, dar și de pe străzile adiacente. Acum, primarul Nicolae Robu anunță că, pentru un randament mai mare, numărul celor ce lucrează în zonă va fi suplimentat.

Astfel, se pare că datorită faptului că iarna a trecut și carierele de piatră s-au redeschis în următoarele zile numărul muncitorilor de pe șantierul din centrul istoric va crește. Deși lucrările la montarea pavajului sunt anevoioase, primarul Robu anunță că ele decurg bine.

„Exigența la noi a fost mare. Toți îmi aduc garanții că nu vor fi probleme. Este soluția cea mai bună. În întâlnirea avută cu arhitecții și proiectanții s-a mers pe cea mai bună soluție. Această piatră granulată care se pune între rosturi și jos, ea reprezintă cea mai bună soluție, chiar dacă e cea mai scumpă. Pietrișul asta după un anumit timp se cimentează și ține foarte bine. E o muncă foarte anevoioasă. Pietrele alea mari sunt puse de zeci de ori tot le scot, le pun la loc”, a explicat edilul.

Prima zonă din centrul istoric dată în folosință va fi Piața Libertății, unde ar fi posibil ca din luna mai să se desfășoare evenimente.

„Mă aștept ca din luna mai Piața Libertății, mai puțin situl arheologic, să poată fi folosită pentru evenimente. Mă aștept, nu e un angajament”, a mai adăugat primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*