Ultimele stiri

Numele lui Robu apare pe fântânile lui Ciuhandu. Cum se amuză timișorenii pe seama edilului

Cei care acuză că Nicolae Robu suferă de cultul personalității au motive de amuzament. Pe plăcuțele de pe fântânile publice făcute în timpul fostului primar Gheorghe Ciuhandu, tronează acum numele lui Nicolae Robu.  O dovedește o fotografie care circulă pe Facebook. Aceasta prezintă una dintre aceste plăcuțe pe care  scrie „Primăria municipiului Timișoara, primar Nicolae Robu”, și „an de execuție: 1998”.

Timișorenii s-au amuzat pe această temă pe site-ul de socializare, mai ales că la descrierea pozei a apărut și următorul text: „Pentru o mediatizare maximă a realizărilor dvs. nebănuite, noi vă propunem o promovare de tip PPP… adică Panseluţa, Plăcuţa şi Pănglicuţa”.

Primăria are totuși o explicație în ceea ce privește această situație. Astfel, important ar fi anul execuției, ci nu numele primarului care tronează pe plăcuțe.

„Am început de ceva vreme să înlocuim plăcuţele. Cele vechi aveau numărul de telefon al firmei care s-a ocupat înainte de mentenanţă. Numărul pentru deranjamente nu mai era valabil, era normal să le înlocuim… Datele de identificare sunt ale primăriei, cu numele primarului, nu scrie niciunde pe plăcuţă că primarul Robu le-a făcut, scrie doar anul execuţiei”, a declarat Marius Oneţiu, şeful Biroului Hidrotehnic al municipalităţii.

Primăria Timişoara are în administrare 92 de fântâni forate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*