Ultimele stiri

O clădire din zona centrală a Timișoarei, la un pas de prăbușire. Ce măsuri vrea să ia municipalitatea FOTO

La un pas de a cădea pe trecători sau pe tramvaiele ce circulă prin zonă. Așa poate fi descrisă o clădire din zona Traian, care reprezintă un adevărat pericol pentru timișoreni. Deși este la un pas de prăbușire, iar Poliția Locală i-a amendat pe proprietari cu duiumul pentru a reabilita imobilul, situația nu s-a schimbat, iar imobilul este la un pas de a cădea.

Dacă săptămâna trecută Poliția Locală anunța că proprietarii au strâns amenzi în valoare de 10.000 de lei, iată că săptămâna aceasta aceștia s-au mai ales cu o amendă de 2.000 de lei. Totuși, amenzile nu par să aibă vreun efect asupra firmei Traiano Projects SRL, proprietarul imobilului, care este în insolvență și nu poate plăti.

Totuși, viceprimarul Traian Stoia are un plan prin care clădirea să poată fi adusă într-o stare bună, pentru a nu mai prezenta un pericol iminent. Acesta dorește ca respectiva clădire să treacă în proprietatea statului sau a unui privat.

“În mod normal un caz din acesta se rezolva dându-i amenzi până e mai simplu să-ți cedeze clădirea decât să plătească amenzile. Se poate să propună cedarea către o instituție a statului sau un prvat prin care, omul asta care este în imposibilitatea de a interveni asupra clădirii, să pată face ceva. Dacă îi lăsăm așa lucrurile vor merge din rău în mai rău”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

IMG_0274 IMG_0275 IMG_0276 IMG_0278 IMG_0280 IMG_0283 IMG_0291

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*