Ultimele stiri

O delegație de tineri din ACL Timiș a participat la Școala Politică de la Eforie Nord. Nicolae Bitea a fost desemnat prim-vicepreședinte la nivel național

În perioada 12-14 septembrie la Eforie Nord a avut loc  Școala Politică a tinerilor din Alianța Creștin Liberală. La eveniment a participat și o delegație de tineri din ACL Timiș, iar Nicolae Bitea, președintele Tineretului Democrat-Liberal, a fost ales prim-vicepreședinte al organizației de tineret la nivel național.

„În cadrul Convenției Extraordinare a Alianței Creștin Liberale la nivelul Organizației de Tineret, Organizația de Tineret Timiș a obținut locul de prim-vicepreședinte al organizației naționale, prin persoana mea”, ne-a declarat Nicolae Bitea

Organizația de Tineret a ACL Timiș a participat la Școala de Vară a alianței cu 14 delegați, care au luat parte la o serie de workshopuri pe domenii precum administrație, sănătate sau economie.

De asemenea, participanții au avut bucuria de a-i avea alături pe cei doi copreședinți ai ACL: Klaus Iohannis (președintele Partidului Național Liberal și candidatul ACL la președinția României) și Vasile Blaga (președintele Partidului Democrat–Liberal și șeful de campanie al ACL pentru alegerile prezidențiale). Cei doi lideri le-au vorbit tinerilor din ACL despre importanța campaniei pentru alegerile prezidențiale de anul acesta și despre viziunea ACL și programul lui Klaus Iohannis pentru dezvoltarea României în următorul deceniu.

„Am participat la întâlnirea cu domnul Klaus Iohannis, candidatul ACL la președinția României, totodată cu co-președintele ACL, domnul Vasile Blaga, doamna Andreea Paul, domnul Ludovic Orban și mulți alți colegi de Alianță”, a mai spus Bitea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*