Ultimele stiri

O delegație din China va ajunge la Timișoara pentru a semna protocolul de înfrățire în județul Timiș

În octombrie, anul trecut, Muzeul de Artă Timișoara găzduia ceremonia semnării Convenției de Colaborare între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Consiliul pentru Promovarea Comerțului Exterior al Provinciei Yunnan din China, în prezența prefectului județului Timiș, Eugen Dogariu, și a președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin.

Vizita delegației din provincia Yunnan a avut ca obiectiv principal reactualizarea și dinamizarea protocolului de colaborare încheiat în anul 1995 între  Instituția Prefectului și Guvernul Provinciei Yunnan.

„Județul Timiș, prin Prefectură, a fost înfrățit cu provincia Yunnan, o provincie mai mică din China care are doar 48 de milioane de locuitori. Urmează să vină în cursul lunii octombrie, începutul lui noiembrie o delegație din China pentru a semna protocolul de înfrățire în județul Timiș. Suntem și noi pe lista domnului Ponta printre județele care sunt agreate de chinezi. Înfrățirea se încheie cu Prefectura și se face cu Consiliul Județean Timiș. Vă spun sincer că nu m-ar deranja dacă ar veni și am face niște investiții în zona Banatului, în zona Timiș. Probabil că la primăvară o să mergem și noi în China”, a declarat ieri Titu Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*