Ultimele stiri

O familie de romi a ocupat abuziv un apartament al Primăriei. De ce sunt deranjați vecinii

Traian Stoia

Un apartament al Primăriei a fost ocupat abuziv de o familie de romi în urmă cu doi ani, iar până acum nimeni nu a observat. Situația s-a schimbat, căci proprietara apartamentului de alături s-a remutat în locuința care are curte comună, iar acum se declară deranjată de prezența ilegală a romilor acolo.

Chiar dacă nu au făcut nimic care să o facă pe femeie să se simtă inconfortabil, aceasta a reclamat la Poliție faptul că cei trei romi, mama și doi fii, locuiesc abuziv în apartamentul Primăriei.

„Doamna a reclamat la Poliție că aceste persoane ar fi pătruns în locuință. Poliția a constatat că cei trei stau ilegal, dar nu au comis o infracțiune de natură penală”, spune viceprimarul Traian Stoia.

Acum Primăria trebuie să trebuie să înceapă demersurile pentru evacuarea celor trei persoane și să preia locuința care a fost ocupată abuziv. Totuși, viceprimarul Traian Stoia spune că romii susțin că persoane din Primărie știu de ocuparea spațiului de către ei, iar acum edilul anunță controale și îna cest sens.

Interesant este faptul că doamna care a făcut plângere la Poliție s-a confruntat și ea cu probleme cu legea. Mai exact, femeia făcuse în trecut modificări la apartament fără autorizație, iar acum se pare că s-a transformat în justițiară.

„Nu înțeleg nici eu ce o deranjează mai exact. Acum s-a întors de la Fibiș și face pe justițiara”, mai spune Stoia.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*