Ultimele stiri

O familie din SUA a fost sechestrată de propria pisică. Poliţiştii s-au prezentat la faţa locului pentru a prinde animalul agresiv

Pisica

O familie din Statele Unite ale Americii a fost nevoită să cheme poliţia, după ce a devenit victimă a propriului animal de casă. Nu este vorba de un câine sau alt animal exotic, ci de o pisică excesiv de agresivă.

Pisoiul, în vârstă de 4 ani, pe nume Lux şi-a început atacul din senin. Prima lui victimă a fost bebeluşul familie, care se afla în pătuţ. Pisica a sărit peste el şi a început să îl zgârie. Când a văzut ce se întâmpla, mama copilului, Teresa Barker, a încercat să oprească atacul şi a mustrat animalul. Din păcate acest lucru l-a enervat şi mai tare pe Lux care a devenit şi mai violent.

„Criza” animalului a devenit atât de serioasă încât Teresa, copilul şi soţul ei au fost nevoiţi să se ascundă în baie. De aici au sunat la Controlul Animalelor, dar când au văzut că nu primesc niciun răspuns s-au văzut nevoiţi să sune la 911.

„E foarte amuzant când i se întâmpla altcuiva. Dacă eraţi în locul meu aţi fi procedat la fel”, a declarat Teresa Barker.

La sosirea poliţiei, animalul a încercat să se ascundă pe frigider, dar în final a fost capturat.

Teresa a declarat că nu este pentru prima oară când pisica este agresivă şi îi atacă. Cu toate acestea, îşi iubeşte pisica şi nu ştie daca are de gând să o dea spre adopţie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*