Ultimele stiri

O gaşcă de câini veseli intră într-o clădire de birouri. Uite cum au reacţionat angajaţii! VIDEO

caini

Munca de birou afectează pe cel puţin trei sferturi din oamenii care lucrează în faţa unui calculator şi al unui teanc imens de documente. Pentru a detensiona atmosfera dintr-o clădire de birouri, s-a pus la cale un experiment, în care o echipă de filmare urma să intervieveze angajaţii în legătură cu gradul în care îi afectează stresul la locul de muncă. Însă ceea ce nu ştiau angajaţii, era faptul că experimentul „Unleash the Happy” (Dezlănţuie fericirea!), organizat de Dogswell, le rezervase la final o surpriză imensă.

După câteva replici înregistrate de camera de luat vederi, pe ușa de la lift au năvălit o mulțime de câini, care au animat imediat întreaga atmosferă, iar angajații și-au schimbat starea de spirit instantaneu.

Mesajele prezentate de Dogswell, „Ia-ți câinele azi la locul de muncă” sau „câini fericiți sănătoși = oameni fericiți și sănătoși”, au fost apreciate pozitiv de către angajați, care au înțeles că scopul experimentului este acela de a dezlănțui fericirea și buna dispoziție într-o zi tensionată la birou, scrie Livebiz.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*