Ultimele stiri

O geantă gigant, de 2,5 metri, expusă în cadrul unei expoziții, la Iulius Mall Timișoara

bag expo

Începutul primăverii este sărbătorit la Iulius Mall Timișoara cu o nouă ediţie a Bag Expo. Târgul internaţional dedicat în exclusivitate accesoriilor este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, oferind soluţii pentru absolut toate gusturile. La această ediţie a Bag Expo, organizatorii vor expune şi o „geantă” gigant, cu o înălţime de 2,5 metri.

Sezonul înfloritor este un bun prilej pentru ca doamnele şi domnişoarele să îşi etaleze piesele preferate din garderobă. În ajutorul lor vine Bag Expo, târgul internaţional de genţi şi accesorii, care se va desfăşura în perioada 11 – 15 martie, la parterul Iulius Mall. Cum o geantă nu este niciodată suficientă pentru femei, cele care nu s-au putut decide ce să cumpere la ediţia anterioară a târgului au acum de ales din peste 6.000 de exemplare expuse, clasice sau moderne, la preţuri de producător.

La această ediţie Bag Expo, pe lângă noua colecţie de genţi de sezon, clientele vor găsi o selecţie de poşete tip clutch cu detalii preţioase: cristale Swarovski. Piesele sunt lucrate manual, în modele şic deosebite. Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, iar oferta variată acoperă toate preferinţele. Din piele naturală, piele ecologică, denim sau materiale textile, obiectele prezentate la Bag Expo se remarcă prin paleta diversificată de culori, forme şi texturi, fiind realizate după tendinţele actuale. Şi pentru domni sunt pregătite sugestii de sezon. Portofelele, servietele şi genţile expuse vor răspunde oricărui stil masculin.

Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi eşarfe sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*