Ultimele stiri

O mare companie îi provoacă pe studenții timișoreni. Ce sumă FABULOASĂ pot câștiga, dacă descoperă cea mai inovativă metodă de detectare a fraudelor

frauda bancara

O mare companie organizează un concurs prin care provoacă studenții de la universitățile din Timișoara să găsească cea mai inovativă și cea mai eficientă metodă de detectare a fraudelor. Frauda financiară este o problemă la nivel mondial, dar este mult mai întâlnită în anumite regiuni ale lumii. Un studiu global de fraudă, ce analizează răspunsurile a mai mult de 6 100 de consumatori din 20 de țări, a arătat că unul din patru consumatori este o victimă a fraudelor de carduri în ultimii cinci ani.

ACI Innovation Scholarship va oferi un premiu în valoare de 4000 $ persoanei sau echipei care va propune cea mai bună soluție pentru depistarea fraudelor. Proiectele vor fi analizate în funcție de anumite criterii: îndrăzneală, inovație, creativitatea, calitatea prezentării, competențele tehnice, importanța și relevanța problemei abordate, dar și luarea în considerare a nevoilor sociale.

Cei ce doresc să se înscrie o pot face completând un formular până în 8 martie. Prezentarea proiectelor se va face la sediul ACI în data de 10 martie, câștigătorul urmând a fi anunțat în data de 16 martie. Mai multe informații găsiți AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*