Ultimele stiri

O mare companie internațională de produse electronice va muta linii de producție din Germania la Timișoara. Câți oameni vor fi angajați

TT electronics timisoara

Tot mai multe locuri de muncă pentru timișoreni, dar și pentru locuitorii din județul Timiș. TT Electronics, o companie internațională inovativă de produse electronice, care furnizează componente pentru producători mondiali de prestigiu din domeniul construcţilor de maşini, aerospaţiale, de apărare şi medicale, a aprobat planurile prin care compania va muta linii de producţie din Werne, Germania, la centrul acesteia de la Timişoara.

Acest lucru se va realiza în două faze, în anul 2015 și în 2016. Astfel, actualul centru TT Electronics de la Timişoara va fi mărit, iar numărul de angajaţi va creşte de la 310 la aproximativ 500 către finele anului 2016. Potrivit reprezentanților companiei, relocarea producției la Timișoara reprezintă o componentă esenţială a programului de îmbunătăţire pe termen lung a poziţiei competitive de afaceri, prin concentrarea producţiei pentru piaţa europeană în locaţii cu cost eficient, precum Timişoara.

“Timişoara reprezintă deja un centru de producţie important pentru TT Electronics în Europa. Acum vom putea să continuăm dezvoltarea şi expansiunea, prin atragerea forţei de muncă calificate din regiune. Odată cu începerea primei faze a relocării în noiembrie, vom începe să angajăm lucrători din zonă”, a declarat Asif Baig, directorul fabricii de la Timişoara.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*