Ultimele stiri

1.500 de timișoreni au participat la Pedalarea de Toamnă. Ce surprize le-au pregătit organizatorii FOTO

Peste o mie de timișoreni au profitat de vremea frumoasă de afară și au ieșit la plimbare cu bicicleta prin oraș, în cadrul Pedalării de Toamnă organizate de „Verde pentru Biciclete”.

Punctul de întâlnire al amatorilor mersului pe două roți a fost, ca de obicei, parcarea Timco de pe strada Circumvalațiunii, unde voluntarii „Verde pentru Biciclete” au împărțit numere verzi și baloane colorate participanților la acțiune.

În jurul orei 11.00, bicicliștii au plecat la primbare prin oraș pe traseul Calea Circumvalaţiunii – Bd. Republicii – Str. Gheorghe Pop de Băsești – Bd. Iuliu Maniu – Calea Șagului – Bd. Liviu Rebreanu – Calea Martirilor 1989 – Str. Surorile Martir Caceu – Aleea FC Ripensia – Piața Leonardo da Vinci – Str. Michelangelo – Bd. Ion C. Brătianu – Str. 20 Decembrie 1989 – Bd. CD Loga – Piața Victoriei.

La finalul pedalării, participanții au fost provocați să participe la Jocurile Copilăriei, pe strada Mărășești, și anume  șotron, baba oarba, elastic, coarda, v-ați ascunselea, fripta, prinsa, Țară, țară vrem ostași, telefonul fără fir, Flori, fete și băieți.

În acest an, „Verde pentru Biciclete” împlinește șase ani de existență, ani în care a fost construită cea mai mare comunitate de bicicliști din țară.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*