Ultimele stiri

O nouă bază de agrement ar putea fi deschisă la fostul Abator din Timișoara

Viceprimarul Traian Stoia spune că ar putea fi amenajată o bază de agrement la fostul Abator de pe bulevardul Eroilor din Timişoara.

După ce proprietarii au încasat în toamna anului trecut o amendă de 8.000 de lei de la Primăria Timişoara pentru că au lăsat clădirea să se degradeze,  la Abator s-au făcut unele reparaţii, dar  şi curăţenie.

„Săptămâna trecută a venit de la Bucureşti o delegaţie din partea domnului Ţiriac, pentru Abator. Acolo s-au pus în siguranţă acoperişurile stânga-dreapta turnului central, s-au făcut cam 80% din gardurile care sunt zidite, mai există o parte încă nefăcută. La discuţii au participat şi domnii arhitecţi Ciprian Cădariu şi Sorin Ciurariu, inclusiv arhitectul lor, şi încă două persoane, între care şi asociatul spaniol al domnului Ţiriac. Discuţiile au vizat zona din spatele turnului central, solicitarea noastră a fost ca această suprafaţă, în afară de a fi pusă în siguranţă, să i se dea un aspect cât mai apropiat de ceea ce a fost… În spatele construcţiei au fost fundaţiile unei hale de producţie. Sunt tot felul de bucăţi de metal, toate astea trebuiesc curăţate, trebuie tencuit, aranjat…”, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*