Ultimele stiri

O nouă decizie marca Nicolae Robu: conferinţele de presă vor fi transmise live, online

Primarul Nicolae Robu vrea să se asigure că nu va pierde niciun moment pe care l-ar putea petrece în faţa camerelor de luat vederi. Acum, dacă proiectul său privind televizarea şedinţelor de plen ale Consiliului Judeţean nu a trecut, primarul vrea să se asigure că cetăţenii îl vor vedea mai des şi chiar în direct, de la conferinţele de presă.

Deşi rolul jurnaliştilor este de a prezenta aceste informaţii publicului, primarul a decis să transmită conferinţele de presă live, online, pe site-ul Primăriei Timişoara.

„Cred că e interesant să poată oricine să urmărească ce discutăm. Dacă consideraţi că nu e bine şi aveţi argumente, desigur că puteţi reveni. Nu e obligatoriu să continuăm pe această line. Vreau să fiu cât mai transparent în ceea ce fac, m-am gândit să folosim şi acest mediu online, care nu ne costă nimic”, a declarat edilul.

Jurnaliştii i-au atras atenţia primarului că s-ar putea trezi cu sala de conferinţe goală având în vedere că deplasarea reporterilor la aceste întâlniri nu mai este necesară, având în vedere difuzarea online.

La auzul acestora, primarul a ras spunând că dacă se va întâmpla acest lucru, va renunţa la idee.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*