Ultimele stiri

O nouă formațiune politică în Timiș, Partidul Puterea Umanistă, condusă de Maria Grapini

Maria Grapini

O nouă formațiune politică a luat ființă în această săptămână. Este vorba despre Partidul Puterea Umanistă (PPU), care în Timiș are deja un președinte interimar. Și anume, europarlamentarul Maria Grapini, care s-a decis să plece din Partidul Conservator. Europarlamentarul a organizat o primă întâlnire județeană cu liderii PPU din Timiș, în cadrul căreia s-a prezentat statutul, obiectivele și doctrina noului partid.

„Am intrat în politică, în PC, acum zece ani și am încercat să fac politică altfel – o politică pentru oameni, pentru o scară corectă a valorilor, pentru susținerea unității statului român, pentru susținerea capitalului autohton, a IMM-urilor, pentru conservarea tradiției și valorilor. Din păcate, cineva a dorit să nu mai existe PC”, a spus Maria Grapini.

Întâlnirea s-a finalizat cu desemnarea biroului județean interimar al partidului, filiala Timiș. „Doresc să mulțumesc colegilor din PC care m-au urmat. Cu unii am lucrat de zece ani, cu alții mai puțin, dar sunt bucuroasă că cei mai mulți au rămas să lucrăm mai departe, pentru o politică în favoarea oamenilor, pentru o justiție dreaptă și pentru apărarea și dezvoltarea capitalului românesc”, a mai precizat Maria Grapini.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*