Ultimele stiri

O nouă încăierare în Complexul Studenţesc din Timişoara. De când va funcţiona un post al poliţiei locale în campus

fast food

Adio, bătăi în Complexul Studenţesc din Timişoara. Primarul Nicolae Robu a anunţat, astăzi, că cel târziu la sfârşitul săptămânii viitoare va funcţiona un post al poliţiei locale în campusul universitar din capitala Banatului. În acest fel, edilul-şef speră că studenţii vor fi mai în siguranţă, mai ales că deja există un post al poliţiei naţionale, înfiinţat în trecut.

„Este bine că există un post al poliţiei naţionale în Complexul Studenţesc, dar văzând ce se întâmplă în campus, trebuie înfiinţat şi un post de poliţie locală. Am luat legătura cu conducerea Universităţii Politehnica şi am stabilit de comun acord ca locaţie un spaţiu ce va fi gata la sfârşitul săptămânii viitoare, la intrarea în Policlinica Studenţească. Am vrut o locaţie pentru postul poliţiei locale să fie în cealaltă parte a campusului decât cea în care se află poliţia naţională. Am considerat că e cel mai bun loc, pentru că în zonă sunt mai multe unităţi comerciale unde e foarte bine şi necesar să se vadă o echipă de poliţie, de unde poliţiştii să acţioneze foarte prompt. Poliţiştii locali nu vor sta acolo, doar îi vor aduce acolo pe răufăcători să-i pună să dea declaraţii”, a declarat Nicolae Robu, astăzi.

Potrivit edilului-şef, în această săptămână, a avut loc o nouă altercaţie în Complexul Studenţesc. „Trei indivizi s-au luat la bătaie cu alţi doi, întâmplarea a făcut ca cei doi să fie sportivi, astfel că i-au bătut rău pe toţi ceilalţi trei. Cei cinci au fost ridicaţi de poliţia locală, poliţiştii au intervenit promt, iar agresorii au fost duşi şi predaţi poliţiei naţionale”, a mai explicat primarul Timişoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*