Ultimele stiri

O nouă notă internă a la Robu circulă prin Primărie! Se simte edilul spionat?

Maestru al notelor interne care circulă prin Primărie, primarul Nicolae Robu emite  o nouă astfel de circulară, supărat fiind pe cei ce fac „permanență” prin birourile angajaților, sau pe coridoarele instituției.

Astfel, persoanele vizate de nota primarului sunt cele care își duc veacul prin Primărie, fără a fi angajați ai instituției. Acum, acestea vor trebui să spună atunci când ajung în clădire la cine au venit sau pentru ce au venit și vor fi direcționați către locul respectiv. Deși acest lucru se întâmplă și în momentul de față, lucrurile se vor schimba puțin pentru că acele persoane nu vor mai putea petrece cât timp vor în Primărie, ci vizitele le vor fi limitate.

„Am dat o notă internă în Primărie. Permanenţă în Primărie nu va mai face nimeni. Am spus că este interzis să se mai facă aici permanenţă. O persoană când vine aici trebuie să spună pentru ce a venit ca să poată fi direcţionată spre locul respectiv. Dacă are probleme se va adresa Camerei 12 şi de acolo va primi informaţiile, etc, aşa se va proceda de acum înainte. Nu poate merge oricine, nu se mai tolerează ca cineva să îşi desfăşoare activitatea  în Primărie şi  să nu fie angajat al Primăriei. Aici nu este nici bar, nici şezătoare”, e explicat primarul Nicolae Robu.

Primarul Robu susține că sunt câteva persoane care stau toată ziua în Primărie, deşi nu sunt angajate aici. În acest context, edilul avertizează că vor fi sancțiuni pentru cei ce nu respectă nota ce circulă prin Primărie.

Circulara a fost trimisă în toate structurile de nivelul unu din instituţie, cele care sunt sub dreptunghiul cu primar, viceprimar şi city-manager.

Întrebat dacă această notă internă vine ca urmare a faptului că se simte spionat, edilul a răspuns că nu poate fi vorba de așa ceva, doar că vrea ca instituția pe care o conduce să funcționeze cât mai eficient.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*