Ultimele stiri

O nouă parcare cu taxa în Timișoara! Unde va fi inaugurată

parcare

O nouă parcare va fi dat[ în folosință miercuri pe Bulevardul Take Ionescu! Reprezentanții Primăriei anunță ca aceasta va funcționa începând de miercuri,23 iulie, în curtea RATT. Cei ce vor dori să își lase mașinile în noua parcare vor trebui să plătească 2 lei pe oră.

„Am bucuria să anunț darea în folosință a unei noi parcări, pe Bulevardul Take Ionescu, în apropierea Pieței Badea Cârțan, la RATT. Era un loc cam în paragină acolo și am cerut RATT-ului să amenajeze o parcare, constatând că e foarte mare criză de locuri de parcare în zona Badea Cârțan. Va fi o parcare cu taxă, cu barieră. Spațiul este supravegheat video, mașinile vor fi în siguranță acolo. Tariful va fi de 2 lei pe oră. Este în curtea RATT, intrarea este din stradă.”, a declarat, marţi, Nicolae Robu.

26 de locuri de parcare, plus două pentru persoanele cu handicap vor fi inaugurate în noua parcare de pe Take Ionescu. Banii din taxa de 2 lei/oră vor intra în bugetul RATT.

“Nu e mult, dar dacă nu le aveam, ar fi însemnat ca 26 de mașini să fi stat înșiruite în zona și așa foarte aglomerată a Pieței Badea Cârțan”, a mai spus Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*