Ultimele stiri

O nouă partidă cu intensitate pentru Simona Halep

Simona Halep a reușit să acceadă în sferturile de finală de la Indian Wells, în urma unui meci ce s-a dovedit a fi extrem de dificil, purtat in fața Karolinei Pliskova, așa cum de altfel au decurs toate întalnirile dintre cele două jucătoare. Deși s-a bucurat prea devreme pentru victorie, oferind astfel cel mai amuzant moment al acestei partide, jucătoarea de origine română a reușit să câștige ambele seturi cu scor identic, 6-4, iar pentru a pătrunde în careul de ași de la reputatul master american trebuie să treacă de un alt adversar incomod.

Jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, ocupanta poziției 13 în clasamentul WTA, va fi combatanta Simonei – astăzi de la ora 22:00 – după ce a reușit să o învingă pe britanica Heather Watson, într-un meci ce a durat mai mult de 120 de  minute. Cele două oponente s-au mai intersectat de opt ori până la această dată, scorul întâlnirilor directe fiind egal: 4-4, deci după seara de astăzi scorul va fi unul mai dezechilibrat.

Cu certitudine nu va fi o partidă ușoară pentru Halep, iar scorul va rămâne strâns, in linii mari; în mari proporții se va juca mult de pe fundul terenului datorită staturii și stilului de joc al celor două jucătoare, însă putem spera că agresivitatea Simonei va face diferența.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf