Ultimele stiri

O nouă rundă din meciul Robu-Grindeanu. Robu: „Cât de lipsit de caracter trebuie să fii să faci ce face Sorin Grindeanu?”

Nu a trecut nici măcar o săptămână de când Nicolae Robu spunea că doreşte o campanie electorală fair play, fără atacuri la persoană, dar, încă de marţi, se află într-un război al declaraţiilor cu liderul PSD Timişoara, Sorin Grindeanu.

Totul a pornit de la declaraţiile lui Sorin Grindeanu în ceea ce priveşte noul corp al Spitalului de Copii, la care Nicolae Robu a anunţat că se vor începe lucrările. Şeful PSD Timişoara a făcut atunci un comentariu pe această teme şi a afirmat că primarul a înregistrat un nou record pentru lucrări întârziate.

De aici au urmat numeroase replici din partea celor doi, iar acum Nicolae Robu a transmis un nou mesaj în legătură cu social-democratul.

„Cât de lipsit de caracter trebuie să fii să faci ce face Sorin Grindeanu? În urmă cu un an şi câteva luni, dl. Sorin Grindeanu a venit la mine entuziasmat spunându-mi: «Dl. Primar, staţi extraordinar de bine! Am făcut şi noi, PSD, un sondaj şi, într-adevăr, aveţi o cota incredibila, 80%! Noi, ceilalţi, n-avem decât să ne agăţăm de dv. şi vom câştiga tot în Timişoara! Vă rog, faceţi-vă puţin timp şi fotografiaţi-vă cu mine, să mă vadă lumea cu dv. pe mesh-uri, panouri etc., pentru că studiile sociologice arată că un lider locomotivă transferă spre cei percepuţi a fi ai săi cca 75% din cota sa». Aşa vorbea pe-atunci dl. Grindeanu, părea chiar manierat. Şi, bineînţeles, mi-am făcut timp şi pentru el şi pentru toţi ceilalţi colegi de partid şi de alianţă de-atunci şi… toţi au câştigat colegiile în care au candidat, cu cca 60%. De-atunci şi până acum, încrederea timişorenilor în mine s-a consolidat şi sunt convins că şi în PNL şi că Timişoara dreapta – net majoritara!- nu poate vota decât dreapta, iar dreapta înseamnă în primul rând PNL”, a comunicat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*