Ultimele stiri

O nouă stradă din Timişoara a fost reabilitată. Ce schimbări au fost făcute aici

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu a inaugurat, astăzi, reabilitarea unei străzi din Timişoara. De data aceasta, primarul a fost prezent pe strada Corbu, unde asfaltul a fost refăcut și, tot aici, au fost amenajate mai multe locuri de parcare, pe ambele părţi ale carosabilului.

„Inaugurăm azi o nouă reabilitare importantă. Este vorba despre strada Corbu, o stradă de 810 metri, care este amenajată impecabil, aș spune, cu carosabil, clar, făcut neted, covor asfaltic, cu locuri de parcare, delimitate pe ambele străzi. 90 de locuri de parcare au fost amenajate pe această stradă şi putem vedea că totul arată civilizat, aşa cum ar trebui să ajungă, într-un timp cât mai scurt, tot oraşul nostru”, a declarat edilul.

Strada Corbu

Primarul s-a lăudat şi cu celelalte realizări ale sale în materie de străzi reabilitate, spunând: „noi continuăm pe aceeaşi linie şi avem deja sute de străzi amenajate în acelaşi concept, cu sens unic de circulaţie şi locuri de parcare pe ambele părţi. A ieşit un număr remarcabil de locuri de parcare şi eu mă bucur, de fiecare dată, când reuşim o creştere a locurilor de parcare din oraş, pentru că este una dintre marile probleme”.

Valoarea lucrării se ridică la suma de 204.606 lei şi au fost executate de SDM.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*