Ultimele stiri

O nouă stradă din Timișoara a fost reabilitată! Primarul le-a dus mici și bere muncitorilor de pe șantier

Nicolae Robu a inaugurat, vineri, o nouă stradă în Timișoara. Este vorba de Martir Vasile Balmuş, fostă Luminii. Inaugurarea, totuși, a post presărata cu mai multe picanterii. O căruţă a fost blocată de polițiștii locali pentru că circula pe sens unic, cetățenii din zonă i-au repreosat primarului că strada a fost rebilitată „de mântuială”, iar, surpriză, la primarul i-a cinstit pe muncitori cu mici şi bere.

Inaugurarea a avut loc, astăzi, pe strada Vasile Balmuş din cartierul Soarelui, în prezența primarului și a altor reprezentanţi ai primăriei. Prezenți au fost și consilierul personal al edilului, Alexandru Chirilă şi parlamentarul Ben-Oni Ardelean. Robu a luat la pas strada și a cerut părerea cetățenilor. Mulți dintre aceștia s-au declarat nemulțumiți de calitatea lucrărilor.

Inaugurarea s-a încheiet cu mare „fast”. La final, primarul le-a împărţit mici şi bere muncitorilor care au realizat lucrarea, spunând că aceasta a fost o promisiune pe care le-a făcut-o oamenilor.

„În urma finalizării lucrărilor s-au realizat 127 de locuri de parcare, inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi, a fost înlocuit covorul asfaltic pe toată lungimea străzii, de cca. 433 m (pe o suprafaţă totală de 2.850 mp), au fost amenajate trotuare noi pe o lungime de 655 m. De asemenea, a fost amenajată zona verde cu o suprafaţă de cca. 350 mp, fiind plantaţi şi 21 arbori, fapt ce constituie un climat de confort sporit pentru locuitorii din zonă”, transmit reprezentanții primăriei.

IMG_1182 IMG_1187 IMG_1191

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*