Ultimele stiri

O nouă victorie împotriva romilor, anunțată de Robu pe Facebook

La ceas de seară, din concediu, primarul Nicolae Robu le mai transmite un mesaj romilor din Timișoara care au impresia că li se cuvine orice. De data aceasta, edilul lasă subiectul parangheliilor și sub titlul “o nouă victorie”, anunță că un rom a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist local, pentru a-i trece cu vederea faptul că a construit ilegal etaje suplimentare unui imobil.

Robu le-a transmis romilor că vremea în care li se cuvenea orice în Timișoara s-a încheiat și de acum legea va fi respectată întocmai. În acest sens, edilul îi anunță că tot ce a fost construit ilegal, va fi demolat.

Iată ce a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook:

Un cetățean rrom, care a construit ilegal, a fost prins în flagrant încercând să mituiască un polițist local, pentru a i se trece cu vederea ilegalitatea!

Morala:

1. ÎN TIMIȘOARA, S-A DUS VREMEA CÂND RROMII PUTEAU CONSTRUI ORICE ȘI ORICUM -TURNULEȚE, ETAJE SUPLIMENTARE, ETC.-, FĂRĂ SĂ-I DERANJEZE NIMENI! AVIZ TUTUROR, INDIFERENT DE ETNIE !

2. CE S-A CONSTRUIT ILEGAL TREBUIE DEMOLAT! LEGEA-I LEGE, PT TOATĂ LUMEA!

UPDATE:

IPJ Timiș a emis luni dimineața un comunicat de presă prin care a confirmat cele spuse de Robu pe Facebook. Se pere că romul împreună cu concubina sa au mers la sediul Polițiai Locale, acolo unde i-au oferit unui agent suma de 50 de euro, pentru a nu sesisa organele de urmărire penală.

“Bărbatul, însoţit de concubina sa, s-ar fi deplasat la sediul Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara unde i-ar fi oferit unui agent 50 de euro, în scopul de a nu sesiza organele de urmărire penală, pentru lucrările, fără autorizaţie, realizate de femeie la imobilul proprietate personală considerat monument istoric”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*