Ultimele stiri

O nouă zi, o nouă amendă pentru ilegalități silvice. Ce s-a întâmplat

lemn

Nu trece nicio zi fără ca oamenii legii să nu aplice amenzi pentru ilegalități silvice. Astfel, ieri, poliţiştii oraşului Făget au depistat un bărbat de 41 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism material lemnos fără a respecta prevederile legale. Şoferul a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul a fost ridicat în vederea confiscării.

Luni, în jurul orei 14.00, poliţiştii oraşului Făget au oprit pentru control un autoturism încărcat cu material lemnos care circula pe D.N. 68 A. În urma controlului autoturismului şi al documentelor, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 41 de ani, din comuna Dumbrava, transporta material lemnos de esenţă cer, carpen şi stejar, fără a avea avizul completat corespunzător (cantitatea şi speciile consemnate în documentul de transport nu corespundeau cu cele transportate).

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Făget.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*