Ultimele stiri

O nouă zi, o nouă paranghelie … dar și o nouă victorie. Robu: Nu respectați legea, suportați consecințele

Nicolae Robu

Până acum era ziua și paranghelia la Timișoara! Mai nou, putem vorbi de ziua, paranghelia, victoria și … anunțul primarului de pe Facebook. Asta s-a întâmplat și aseara, când Nicolae Robu a anunțat o nouă victorie împotriva romilor care “distrează” un întreg oraș prin parangheliile date. De această data este vorba de o nuntă care a avut loc pe bulevardul CD Loga, la fostul sediu PSD, și care a fost oprită de organele de ordine la ora 21.00.

Nicolae Robu nu a ratat ocazia de a anunța victoria pe Facebook, și, de asemenea, a profitat de ocazie pentru a le transmite un nou mesaj romilor care îl acuză de discriminare.

“Da, din păcate, am avut și astăzi parte de o paranghelie, de data aceasta pe CD Loga nr. 40. Reprezentanții Poliției Locale și Poliției Naționale și-au făcut și de data aceasta datoria. Au aplicat amenzi și au făcut ca la ora 21.00, paranghelia să se încheie în liniște.

D-lor cetățeni de etnie rromă, nu era mai bine, pt toată lumea -evident: inclusiv pt dv.-, să va fi organizat petrecerea la un local din afara orașului, unde să nu deranjați pe nimeni și să nu va deranjeze nimeni?! Chiar va place sa fiți amendați, respectiv sa va faceți dezavuati de comunitatea în care trăiți? Luați aminte: la orice încălcare a legii, Poliția ca fi pe dv! Si nu pt ca sunteți rromi, așa cum vă place să va victimizați, ci tocmai pt că sunteți cetățeni cu aceleași drepturi și aceleași obligații ca oricare alții – în primul rând cu obligația de a respecta legea! -. N-o respectați, suportați consecințele!?”, a scris Nicolae Robu pe site-ul de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*