Ultimele stiri

O paranghelie a paralizat centrul orașului! Pe strada Mihai Eminescu a fost expoziție de mașini de lux

nunta tiganeasca

Circulația pe strada Mihai Eminescu a fost complet blocată, astăzi. O paranghelie de țigani a fost cea care a făcut ca nici o mașină să nu mai poată circula pe bulevardul din centrul orașului. Mașinile de lux, hainele de zeci de mii de euro, dar și gălăgie făcută au lăsat să se înțeleagă că acolo are loc unul dintre cele mai importante evenimente țigănești din 2015.

Nepotul lui Grado Carpaci, zis ”Ministrul de Finanțe”, Samuel,  s-a căsătorit cu Darinca, fiica fratelui lui Sandner Ionel, zis și Ionelaș.

Muzica s-a auzit până în stradă, iar invitații veniți din toată Europa au pășit îmbrăcați în cele mai scumpe haine pe covorul roșu amplasat în curtea vilei la care are loc evenimentul. Atmosfera a fost făcută de manelistul Nicolae Guță, urmând ca mai pe seară să ajungă la Timișoara și Florin Salam.

Echipaje ale Poliției dar și ale Jandarmeriei au sosit la fața locului, fără însă a interveni cu prea multe. Aceștia au dat doar câteva amenzi șoferilor ce și-au parcat ilegal mașinile, blocând astfel strada M. Eminescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*