Ultimele stiri

O parte din noul mall de pe Calea Şagului îşi deschide porţile în această toamnă

Hipermarketul Carrefour şi magazinele adiacente din cadrul mall-ului Shopping City Timişoara, dezvoltat de sud-africanii de la NEPI, vor fi deschise în noiembrie anul acesta, însă zona de fashion şi divertisment va fi inaugurată în 2016, potrivit unui raport publicat la bursa din Londra de către fondul de investiţii sud-african.

Mall-ul din Timişoara va avea în total o suprafaţă închiriabilă de circa 80.000 de metri pătraţi, însă în primă fază vor fi construiţi 55.900 de metri pătraţi. Investiţia în acest centru comercial se ridică la circa 81 de milioane de euro, scrie Ziarul Financiar.

Unul dintre principalele puncte de atracţie al noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde în total 14 săli digitale performante, cu o capacitate sporită, dintre care 1 sală dotată cu tehnologia 4Dx.

Proiectul va cuprinde zone generoase de entertainment şi food court, unde timişorenii vor putea alege dintr-o varietate de posibilităţi de distracţie şi petrecere a timpului liber. În plus, copiilor li se pregăteşte cel mai mare şi complex spaţiu de joacă din oraş. În interiorul mall-ului va fi dezvoltat un patinoar şi un nou centru de fitness.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*