Ultimele stiri

O rază de bucurie pentru bolnavii de cancer internați în clinica OncoHelp. Cum i-au ajutat timișorenii cu suflet mare

oncohelp

Anul 2015 a început, pentru reprezentanții campaniei Help25 și ai Asociației OncoHelp, cu un demers menit să aducă o rază de bucurie bolnavilor internați în Secția de Îngrijiri Paleative a clinicii OncoHelp. Este vorba despre bolnavi aflați în stadii avansate ale bolii, oameni suferinzi, care-și petrec zilele pe paturile spitalului și pentru care, un televizor ar fi însemnat ieșirea din monotonie, o pată de culoare pe albul peretelui de spital.

Prin urmare, a fost lansat un apel privind dotarea cu televizoare a acestor saloane. În scurt timp au început să apară primele reacții și primele mâini întinse să ajute.

Așa că, în mai puțin de două săptămâni, toate saloanele Secției de Îngrijiri Paleative erau dotate cu televizoare color, oferite atât de persoane care au dorit să rămână anonime, cât și de organizații caritabile care înțeleg importanța acestui demers. Au fost donate 20 de televizoare, iar alte persoane fizice au donat aproximativ 2.500 de lei pentru achiziționarea altor televizoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*