Ultimele stiri

O româncă, alături de David Beckham într-o reclamă pentru o casă de modă renumită

Unul dintre cele mai apreciate modele din țara noastră a fost ales să reprezinte colecția primăvară – vară 2014 a casei Belstaff alături de David Beckham. Este vorba despre Andreea Diaconu, care a fost protagonista unei reclame, în care a jucat și fostul fotbalist.

Potrivit ProTv, anul trecut, modelul român a participat într-o campanie pentru celebra casă de modă Dolce&Gabbana alături de Monica Bellucci, Kate King și Bianca Balti. Tot în 2013, Andreea Diaconu a apărut și pe coperta ediției franceze a revistei Vogue, dar și într-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan, realizate de către unul dintre cei mai celebri fotografi de modă, David Simms. În acel moment, editorii revistei Vogue au considerat-o pe Andreea “revelația numărului din februarie 2013”.

Andreea Diaconu a decis să aleagă o carieră în modelling în momentul în care s-a stabilit la New York. Prima sa apariție pe un podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, apoi au urmat colaborări cu designeri și case de modă cunoscute, așa cum este Chanel, Dolce & Gabbana sau Giorgio Armani.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*