Ultimele stiri

O străbunică de 89 de ani din Scoția sare cu parașuta pentru copiii nevoiași din Jimbolia

parasuta

Joan Wells, o scoțiancă de 89 de ani din Ross-shire, Scoția, sare cu parașuta sâmbătă, 13 iunie, într-un eveniment de strângere de fonduri pentru centrele de zi Blythswood Banat din orașul Jimbolia.

Șaptezeci de copii din familii defavorizate beneficiază de aceste centre unde primesc două mese pe zi, sprijin la teme și participă în activități de recreație și de dezvoltare personală.

În evenimentul „Jump for joy” (Sar de bucurie) poate participa oricine peste 16 ani din Marea Britanie. Singura condiție este să strângă fiecare o sumă minimă de 500 de lire pentru donația către asociația Blythswood Banat.

Joan Wells este voluntară la Blythswood Care din Scoția, ajută săptămânal la donațiile de îmbrăcăminte și alimente destinate persoanelor nevoiașe din România, Bulgaria și Serbia.

Asociația Blythswood Banat este o fundație caritabilă înființată în 2001 care realizează proiecte sociale și culturale în comunitatea Jimbolia din vestul Timișului.

Printre proiectele asociației se numără două programe socio-educative pentru copii de clasele I-VIII care provin din familii defavorizate, proiecte de îngrijire pentru tineri seropozitivi și servicii la domiciliu pentru persoane vârstnice care nu se pot gospodări și întreține singure.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*