Ultimele stiri

O tânără din Timiș luptă cu o boală NECRUȚĂTOARE, CANCERUL. Cum o poți ajuta să trăiască

ionela iovita

O tânără de 33 de ani din localitatea timișeană are un mesaj sfâșietor pentru toți oamenii cu inimă mare, pe care-i roagă să-i salveze viața. Ionela Ioviță luptă, de aproape trei ani, cu o boală necruțătoare, cancerul, iar anul trecut, mai mulți medici din România, dar și din Ungaria i-au spus că nu mai are șanse de supraviețuire pentru că suferă de cancer abdominal în cel mai avansat stadiu, inoperabil.

Totuși, Ionela este o luptătoare și nu s-a dat bătută. Își dorește să trăiască măcar încă un an, pentru că „mai am multe de făcut în viața asta”, dar pentru asta însă are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare.

„Acum, în ultimul stadiu al bolii, când medicii nu mi-au mai dat nicio șansă, a apărut o rază de speranță de la o clinică din Germania. Eu am încredere în Dumnezeu și în noua șansă la viață ce mi se oferă, de aceea vă rog din suflet dacă doriți să mă ajutați cu orice sumă, deoarece tratamentul este foarte costisitor. Un ciclu de trei săptămâni de chimioterapie costă în jur de 20.000 de euro și s-ar putea să fie nevoie de trei sau patru cicluri”, spune Ionela Ioviță.

Banii se pot dona pe numele ASOCIATIA DORINTA PENTRU VINDECARE
Cont: RO06BTRLRONCRT0277663601, Banca: Transilvania, Ag. Calea Lugojului. De asemenea, se pot redirecționa 2 % din impozitul pe venit.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*