Ultimele stiri

O tânără din Timișoara cu chip de înger are nevoie de ajutor pentru a trăi. De ce boală cruntă suferă

dana gurita

Dana Guriță, o tânără din Timișoara de doar 25 de ani, are nevoie de sprijinul oamenilor cu inimă mare să trăiască. Dana a fost diagnosticată cu o boală cruntă, în urmă cu un an, leucemie acută mieloblastică, iar pentru a trăi a fost supusă, ieri, unei operații de transplant de măduvă, la o clinică din Italia.

Totuși, deși nu a plătit niciun leu pentru realizarea intervenției chirurgicale, timișoreanca are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a putea urma un tratament extrem de costisitor și greu de suportat, după operație, astfel încât să se vindece și să redevină un om normal.

„Prietena noastră, Dana Guriță, în urma unor investigații, a aflat că sănătatea ei, până nu demult perfectă, este amenințată de o boală care a făcut-o să se oprească dintr-o dată din drum și să înceapă să învețe lecția curajului. Diagnosticul de leucemie acută mieloblastică a căzut dur în urmă cu un an, la doar 24 de ani”, au scris pe Facebook prietenii ei, care au creat și o pagină pentru ea, „Ajută-ne să o ajutăm pe Dana!”.

Timișorenii care doresc să salveze viața unui om sunt așteptați și la un eveniment caritabil organizat în scopul strângerii de fonduri pentru Dana, ce va avea loc pe 20 iulie, în Piața Operei. De la ora 19.00, pe platoul din fața Operei din Timișoara, doi instructori de zumba îi vor încuraja ce cei prezenți să danseze.

Donații se pot face într-o urnă special amenajată la fața locului sau în conturile deschise la Banca Românească pe numele Dana Ana Guriță:

RO11 BRMA 0999 1000 5977 7507 – RON
RO11 BRMA 0999 1000 5977 8477 – EUR
RO11 BRMA 0999 1000 5977 8671 – USD

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*