Ultimele stiri

O tânără s-a oferit să-i editeze mesajele Mariei Grapini, ca să nu mai facă greşeli. Incredibil ce i-a răspuns europarlamentarul

maria grapini

Văzând că Maria Grapini face constant greşeli în postările de pe Facebook, o absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a vrut să o ajute, aşa că i-a trimis mai multe mesaje prin care se oferea să-i editeze gratuit toate mesajele pe care vrea să le publice pe reţelele de socializare.

„Sunt foarte pasionată de scris şi aş dori să mă ofer voluntar pentru a mă ocupa de textele postate pe contul dumneavoastră de Facebook. Aşa, presa nu o să mai facă glume pe seama lucrurilor scrise pe contul dumneavoastră”, a scris Adriana Şandru, în mesajul trimis eurodeputatei.

Răspunsul Mariei Grapini a venit prin email, însă a fost unul negativ.

„Vă mulţumesc mult pentru ofertă. Cred că puteţi să vă dedicaţi timpul pentru o activitate utilă dvs. Eu sunt om politic şi,indiferent ce aş posta, o parte a presei ar găsi ce comenta. Îmi asum. Mult succes în carieră”, i-a răspuns ea.

Şi cum Maria Grapini a preferat să se ocupe singură de contul său de socializare, ea a mai postat un mesaj pentru internauţi, tot cu greşeli.

„Bună dimineaţa! Dupp sărbătoarea SF.ILIE,ne apucăm de treabă! Azi ma voi ocupa de flori! Îmi place să le privesc,să le îngrijesc,să le admir! Florile înfrumuseţesc casa,schimbă nu numai aspectul dar şi starea de spirit,atitudinea.Pe căldura din această lună de foc,florile au nevoie de mai multă apă şi mai multa îngrijire,dar merită! Vă doresc o zi bună”, a scris ea, pe pagina de Facebook, potrivit Gândul.

grapinel-2

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*