Ultimele stiri

O timișoreancă chic, norocoasa câștigătoare a unei biciclete de Crăciun

concurs

Rândurile timișorenilor cu biciclete chic s-au îngroșat în urma unui concurs realizat de ZCyclery și Timișoara Cycle Chic. O tânără de 26 de ani a primit „cel mai frumos cadou” de Crăciun: o bicicletă construită piesă cu piesă de un pasionat de biciclete din Timișoara.

Zeno, de la ZCyclery, a făcut de la zero o bicicletă de damă, perfectă pentru plimbările prin oraș. A apelat la echipa Timișoara Cycle Chic pentru a face o faptă bună de Crăciun și, împreună, au reușit să aducă zâmbetul pe chipul unei tinere.

„Bicicleta este una personalizată pe gustul meu, simplă, elegantă și fiabilă, foarte potrivită pentru o domnișoară, cu un cadru raw metal, eu nu pun foarte mult accent pe culoarea acesteia, contează mai mult compoziția și calitatea produselor”, mărturisește Zeno, de la ZCyclery.

La concursul organizat de ZCyclery, destinat doamnelor și domnișoarelor, s-au înscris peste 120 de timișorence. Aproape 60 și-au confirmat prezența la extragerea care a avut loc în cafeneaua D’Arc din Piața Unirii. Fericita câștigătoare are 26 de ani și se numește Iulia.

„Sunt foarte fericită că am câștigat bicicleta. Este prima dată când iau un premiu, dar a meritat așteptarea. Pot să spun cu siguranță că acesta este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Crăciun. Le mulțumesc foarte mult celor de la ZCyclery și Timișoara Cycle Chic!”, spune, emoționată, Iulia.
Timișorencele care au participat la extragerea din cafeneaua D’Arc au putut afla câte ceva despre cultura bicicletei și despre importanța unui mijloc de transport alternativ într-un oraș aglomerat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*