Ultimele stiri

Oamenii cu suflet mare, încurajaţi să alerge 200 kilometri, de la Timişoara la Beiuş, ca să ajute 12 elevi săraci. Cum te poţi implica

alergare

Remus Sime, un IT-ist din Timişoara, organizează şi în acest an evenimentul „Alerg pentru o cauză”. Acesta presupune alergarea pe un traseu de 200 de kilometri, între Timişoara şi Beiuş, iar banii stânşi din donaţii vor fi oferiţi elevilor de la liceul din Beiuş, judeţul Bihor, care provin din familii sărace, dar obţin rezultate bune la învăţătură.

„Anul acesta, organizăm a patra ediţie a proiectului Alerg Pentru O Cauză. Continuăm ideea de anul trecut cu ştafeta în alergare pe acelaşi traseu de 200 de kilometri, între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni sâmbătă, 19 septembrie, ora 9.00, din Parcul Botanic din Timişoara şi se va sfârşi duminică, 20 septembrie, în centrul Beiuşului, la ora 16.30. Dorim astfel să dăm şansa fiecărui om care doreşte să susţină proiectul să facă mai mult decât a dona pentru burse: acum puteţi alerga împreună cu noi pentru burse. Traseul este împărţit în ture de câte 5 kilometri. Fiecare susţinător îşi alege o tură (sau, de ce nu, mai multe) pe care o aleargă şi îşi încurajează prietenii să îl susţină, donând pentru bursele elevilor”, transmit organizatorii.

Mai multe informaţii despre proiect sunt disponibile AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*