Ultimele stiri

Oamenii cu suflet mare, încurajați să le facă șederea mai ușoară bolnavilor de cancer care ajung la OncoHelp. Cum îi poți ajuta

bolnav cancer

Oamenii cu suflet mare din județul Timiș, și nu numai, sunt încurajați să facă o faptă bună și să aducă un strop de fericire în sufletul bolnavilor de cancer care ajung să fie internați în cadrul unității medicale al Asociației OncoHelp din Timișoara.

Reprezentanții asociației știu că timpul petrecut într-un spital de oncologie trece greu, iar pentru pacienții imobilizați la pat trece și mai greu și tocmai de aceea doresc să schimbe acest lucru. Astfel, au fost depuse eforturi uriașe în vederea dotării saloanelor centrului de oncologie cu televizoare LED, dar pentru că în ultimii doi ani s-a dublat numărul paturilor, multe saloane au rămas fără televizor, iar pacienții își petrec majoritatea timpului fie povestind, fie citind, fie ascultând știrile la radio.

„Cine dorește să ofere clipe de fericire bolnavilor de cancer internați în cadrul Asociației OncoHelp, poate să o facă fie printr-o sponsorizare directă în contul: RO65BTRL03601205607978XX
deschis la Banca Transilvania filiala Timișoara cu mențiunea TELEVIZOR sau poate să doneze un televizor LED cu diagonală minima de 81„ la sediul asociației de pe Str. C. Porumbescu, Nr. 59, Timișoara, Timiș”, transmit reprezentanții Asociației OncoHelp.

În acest moment, din cele 39 de saloane, 20 sunt fără televizoare.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*