Ultimele stiri

Oamenii legii au fost la datorie pe perioada Crăciunului. Câți polițiști au fost angrenați pe străzile județului

etilotest

Peste 1500 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, în perioada 24-28 decembrie, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în linişte. Oamenii legii au intervenit la 548 de solicitări din partea cetăţenilor, au constatat 48 de fapte de natură penală şi au aplicat aproape 500 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei.

Astfel, în perioada 24-28 decembrie, peste 1500 de poliţişti s-au aflat la datorie, pentru ca toţi cetăţenii să poată petrece în condiţii de linişte şi siguranţă. Poliţiştii au intervenit la sesizările cu privire la comiterea unor fapte antisociale şi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor ce pot afecta liniştea cetăţenilor. Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii timişeni au constatat 48 de fapte de natură penală, 33 dintre acestea fiind în flagrant delict.

Pentru abateri de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat aproape 500 de sancţiuni, în valoare de 206.320 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică,  abateri de natură silvică şi încălcarea normele rutiere, 226 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea  suspendării 35 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii aflaţi în misiuni au intervenit la peste 540 de evenimente sesizate prin  Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă şi au aplanat  186  de stări conflictuale.

În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către poliţiştii timişeni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*