Ultimele stiri

Oana Zăvoranu A CLACAT. Ce a făcut vedeta când şi-a dat seama că a rămas A NIMĂNUI

oana zavoranu

Imagini tulburătoare cu Oana Zăvoranu au fost surprinse înainte ca aceasta să meargă să îşi vadă mama în sicriu. Vedeta a izbucnit în lacrimi şi a îngenunchiat răvăşită lângă patul Mărioarei Zăvoranu, din vila din Afumaţi.

„O, doamne, cu ce am greşit să îmi îngrop toţi părinţii?”, repeta Oana, amintindu-şi totuşi că s-a simţit întotdeauna nedorită, dar recunoscând că a tânjit după dragostea mamei.

Duminică dimineaţă, cu câteva ore înainte de înmormântarea Marioarei Zăvoranu, Oana a spus de ce se teme la înmormântare şi i-a făcut o ultimă promisiune. „Faptele contează mai multe decât vorbele. Una spunem la nervi, alta simţim. Cine are urechi să audă şi ochi să vadă o să înţeleagă ce simt. Oana e câteodată rea de gură, dar nu e rea de suflet. Am trăit nişte zbuciume interioare grele. Eu par o persoană extrovertită, dar eu sunt introvertită de fapt. Există un mic amănunt care îmi poate da scenariul meu peste cap. Când eu am spus că n-o iubesc, aşa credeam în acel moment. Însă când am pus mâna pe geanta ei, oja ei, pe lucrurile ei, i-am văzut ceasul şi am plâns ca o proastă. Am avut o noapte grea care m-a făcut sa-mi dau peste cap planurile. Uite că fără să vreau, această femeie, mama mea, şi-a dat seama că o iubesc şi va fi îngropată aşa cum şi-a dorit ea. Ea ştia că voi face aşa. Mi-e frică de două lucruri la înmormântare: când se bat cuiele şi când se va coborî în sicriu. În timpul vieţii o voi face să fie mândră de mine”, a declarat Oana Zăvoranu, scrie RTV.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*