Ultimele stiri

Obama DIVORȚEAZĂ! Michelle a aflat că are AMANTE

michelle obama

În spatele imaginii de cuplu perfect pe care Barack şi Michelle Obama o afişează la apariţiile oficiale, se află un mariaj măcinat de scandaluri şi de infidelităţi. Preşedintele american, extrem de sensibil în faţa sexului slab, se bucură de viaţă cu amantele sale chiar sub nasul nevestei.

Conform publicaţiei americane National Enquirer, cel mai puternic om al planetei are un cuibuşor de nebunii rezervat numai pentru el, la doi paşi de Casa Albă.

Este vorba de un apartament închiriat în Hotelul Jefferson, stabiliment de lux frecventat extrem de des de preşedinte. Locul unde îşi consumă pe fugă amorurile are 177 de metri pătraţi, este prevăzut cu trei camere, inclusiv un dormitor cu un pat uriaş, şi are o uşă secretă, pe unde şeful statului îşi aduce amantele şi care a fost supranumită “intrarea Barack”.

Cum urciorul nu merge de multe ori la apă, infidelităţile lui au ajuns la urechile lui Michelle. Nevasta înşelată este, conform unor angajaţi de la Casa Albă, furioasă la culme şi vrea să divorţeze fără întârziere.

Apropiaţi de-ai cuplului prezidenţial au dezvăluit şi în trecut că între cei doi există probleme şi că şansele ca finalul mandatului să-i mai prindă împreună pe Michelle şi pe Barack sunt infime. Obama va părăsi Casa Albă anul viitor, scrie Libertatea.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*