Ultimele stiri

Ofertă bogată de antichităţi şi obiecte vintage, la târgul colecţionarilor organizat, în week-end, la Iulius Mall Timișoara

În acest week-end, la Iulius Mall Timișoara are loc o nouă ediție a Târgului de Antichități. De vineri până duminică inclusiv, colecționarii și toți cei care îndrăgesc obiectele cu o istorie aparte pot alege dintr-o gamă bogată de bijuterii, argintărie, ceasuri, monede și bancnote vechi, timbre, porțelanuri, tablouri, statuete, oglinzi și decorațiuni diverse. La târg participă aproape 40 de expozanți, anticari prestigioși din toată zona de vest a țării. Târgul se desfășoară la parterul mall-ului, în zona Centrului Informațional.

Tot la final de săptămână, Iulius Mall găzduieşte, în premieră, târgul Work & Travel Fair, destinat studenților care vor să-și găsească, pe perioada vacanţei, un job atractiv peste hotare. Cele mai importante cinci companii din domeniu prezintă o paletă largă de locuri de muncă în domenii diverse, în Statele Unite ale Americii, Europa și Australia. Târgul este organizat la demisol, în zona Octogon.

Vineri, sâmbătă și duminică, între orele 16.00 – 21.00, pasionații de gaming și de fotbal au ocazia să participe la un campionat FIFA 16, dotat cu premii atractive, de la console PS4, la jocuri și vouchere. În competiție s-au înscris deja peste 200 de participanți. Concursul se desfășoară la etajul Iulius Mall, zona Intersport.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*