Ultimele stiri

OFICIAL: Primăria Timișoara are un dictionar al străzilor din oraș

Podeanu

După aproximativ un an de muncă, Primăria Timișoara a lansat dicționarul străzilor din oraș. Astfel, acum, toată lumea are posibilitatea de a afla unde se află fiecare stradă, de ce are un anumit nume, care este lungimea acesteia, și când s-au făcut ultimele lucrări. Dicționarul este disponibil pe site-ul Primăriei, dar va fi și tipărit în câteva exemplare după ce acesta va fi supus feed-back-urilor timișorenilor.

Astfel, prima variantă a dicționarului așteaptă ca timișorenii să trimită păreri și chiar sugestii de îmbunătățire. Acesta este și motivul pentru care documentul a apărut în primă fază doar online.

„Așteptăm feedback-uri. Orice observații, ne sunt necesare. Este o primă ediție și suntem în faza de proiect. Lăsam proiectul online, pentru al putea îmbunătăți, iar apoi vom scoate dicționarul printat. Scopul este să știm cine au fost personalitățile ale căror nume apar ca nume de străzi, dacă apar alte nume ce nu sunt nume de persoane, vom explica de ce au primit acel nume, vom vedea și ciudățeniile ce au dat numele unei străzi”, spune primarul Nicolae Robu.

La Dicționarul Străzilor din Timișoara a lucrat Direcția de Comunicare a Primăriei Timișoara și este rezultatul a aproximativ un an de muncă.

 

1 Commentariu pe OFICIAL: Primăria Timișoara are un dictionar al străzilor din oraș

  1. Eugenia Gligor // 23 ianuarie 2015 a 14:16 // Răspunde

    As dori sa stiu cand va aparea un site cu primarii Timisoarei?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*