Ultimele stiri

Oficialii Primăriei au primit un proiect pentru reabilitarea Turnului de Apă. Amenajarea ar putea fi făcută după un proiect de licenţă

Dacă până acum doar se discuta despre ceea ce s-ar putea face cu Turnul de Apă, acum oficialii Primăriei Timişoara au chiar un proiect de la care ar putea porni pentru reamenajarea clădirii.

Viceprimarul Traian Stoia a declarat că a intrat în legătură cu un tânăr arhitect care şi-a făcut lucrarea de licenţă pornind de la această construcţie şi a făcut un proiect despre cum ar putea să fie transformată aceasta.

„Am primit un telefon prin care domnișoara Sanda Greblă îmi propunea o întâlnire cu un domn arhitect”, a afirmat, miercuri, vicele.

Astfel, Sandra Greblă, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, le-a făcut celor doi cunoştinţă, aceştia discutând despre posibilitatea de a folosi proiectul arhitectului pentru reamenajarea clădirii.

În Turnul de Apă, conform declaraţiilor lui Traian Stoia, urmează să se amenajeze restaurante, dar viceprimarul a avut câteva obiecţii în ceea ce priveşte proiectul care i-a fost prezentat. Acesta a declarat că doreşte ca liftul clădirii să fie unul exterior, iar terasa care se va construi aici să fie lărgită în afară cu aproximativ doi metri. Arhitectul va continua discuţiile cu oficialii Primăriei urmând să se stabilească cum se va amenaja turnul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*