Ultimele stiri

Omul care l-a arestat pe Arsenie Boca, MARTORUL unei MINUNI. Declaraţia lui îţi ridică părul pe spate

arsenie boca

Colonelul de securitate care l-a arestat pe Arsenie Boca a povestit cum părintele a evadat dintr-o încăpere închisă cu trei rânduri de uși.

Parintele Ghelasie, de la Manastirea Sfantul Dimitrie din Sighisoara, a povestit intr-o carte intalnirea sa cu un colonel de securitate care a participat, la sfarsitul anilor ’40, la arestarea Parintelui Arsenie Boca. Colonelul i-a relatat parintelui Ghelasie ca a fost martorul unei minuni savarsite de Arsenie Boca.

„Parintele era in genunchi in fata Sfintei Mese. Se ruga. Dupa ce s-o rugat Parintele, l-am luat, l-am dus, l-am incuiat. Trei randuri de usi erau! Un rand de gratii, un rand de usi de fier si un rand de usi normale. O cheie era la mine, una la altul si a treia cheie la celalalt. Nu puteam unul fara de ceilalti doi sa intram! Gratii la geam, peste tot gratii! L-am dus, l-am bagat pe Parintele acolo, l-am inchis. A doua zi urma sa vina generalul, sa stea de vorba cu dansul acolo unde l-am inchis, la palatul ala brancovenesc. Cand am venit a doua zi cu generalul, no, deschidem usa… si nu era nimeni in camera. Camera goala! Vai de mine! Ne venea noua sa ne facem cruce! Noi eram colonei de Securitate si ne venea noua sa ne facem cruce! Generalul ne intreaba: „No, cum l-ati luat? Unde l-ati dus? Nu-i nimeni aici. E goala camera! No, duceti-va si aduceti-l!” Noi eram disperati: De unde sa-l aducem? No, ne ducem inapoi la manastire; unde sa ne ducem altundeva! Cand ne ducem la manastire, Parintele era in slujba si tocmai spunea „Pace tuturor!” Noi intram pe usa si numai pace nu aveam noi! Dar n-am avut voie sa-l luam, pana nu o terminat. L-am lasat, o terminat Sfanta Liturghie, frumos, si apoi l-am dus”, scrie RTV.

1 Commentariu pe Omul care l-a arestat pe Arsenie Boca, MARTORUL unei MINUNI. Declaraţia lui îţi ridică părul pe spate

  1. Constanta // 5 mai 2015 a 20:19 // Răspunde

    Minti, securistule! Pe Parintele ARSENIE BOCA, l-ai omorat direct fara sa-l arestezi si l-ati inlocuit cu un securist. Parintele nu a ajuns niciodata la Prislop. A ! Scuze! Doar l-ati inlocuit , fara ca sa-l omorati. A fugit in munti, nevoindu-se intr-o grota la Faget.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*