Ultimele stiri

Omul de afaceri Florin Măran, percheziționat de DNA

DNA face mai multe percheziții în această dimineață la locuința și sediile societăților omului de afaceri Florin Măran, la mai multe firme ale unor țigani din Strehaia, care se ocupă cu facturi contrafăcute, dar și în București, Mehedinți, Olt, Argeș și Iași.

Din primele informații, rromii se ocupau cu falsificarea unor facturi pentru ca toți clienții lor să păgubească statul prin neplata impozitelor.

Florin Măran, tatăl finului președintelui CJT Titu Bojin, este și el vizat în acest dosar de evaziune fiscală. Firmele acestuia au derulat mai multe contracte cu statul, în special cu Consiliul Județean Timiș. Se pare că firmele lui Măran foloseau facturi contrafăcute de rromii din Strehaia.

Prejudiciul în acest dosar se ridică la două milioane de euro.

Mai multe persoane urmează sa fie aduse la sediul DNA Timișoara pentru a fi audiate.

Când Titu Bojin a devenit președintele Consiliului Județean, firmele lui Măran au încheiat, cu această instituție, contracte în valoare de aproape 52 de milioane de lei. Curtea de Conturi a demonstrat, într-unul din aceste contracte, că nu fusese respectată procedura de licitație. Deși Tehnocer-ul deținut de Măran, nu se clasase, la licitație, între primii cinci, acesta a executat izolația termică a Spitalului Județean, după vreo trei prelungiri ale termenului de finalizare.

Tehnocer, firma deținută de frații Florin și Dorin Măran, are anual o cifră de afaceri de zeci de milioane de euro.

Sursă foto: adevărul.ro

1 Commentariu pe Omul de afaceri Florin Măran, percheziționat de DNA

  1. Politaiul Dorin Cutu ce zice?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*