Ultimele stiri

Omul de afaceri timișorean Ovidiu Tender anunță încetarea colaborării cu Fly România, care are datorii de 400.000 euro la Ten Airways

fly romania

Reprezentanții firmei Ten Airways, deținută de omul de afaceri timișorean Ovidiu Tender, a anunțat, astăzi, că a încheiat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, care are datorii neachitate de 400.000 de euro.

„Fly România este o societate cu capital privat în care nici eu nici o societate din grup nu este acţionar. Ea este proprietatea lui Cătălin Buţu, fost CEO la Ten, care ne-a adus mari prejudicii atât materiale, cât şi de imagine prin asocierea cu noi. Ten, în dorinţa de a avea asigurată activitatea întregul an a încheiat un contract de prestări servicii cu Fly, pentru a pune la dispoziţia Fly aeronave şi personal specializat pentru efectuarea de zboruri la comanda Fly, care avea întreaga activitate comercială în propria responsabilitate. Văzând însă că lucrurile încep să ia o turnură nefavorabilă atât pentru noi, cât şi pentru clienţi, am dispus un control în urma căruia au rezultat deficienîe manageriale grave, urmate de pierderi financiare. Din relaţia pe care Buţu şi-a creat-o cu propria lui companie, Fly România, a rezultat un important debit al Fly către Ten, cifrat la 400.000 de euro”, a explicat pentru Mediafax Ovidiu Tender.

Vă reamintim că în urmă cu aproximativ două luni, mii de oameni din întreaga țară au început să se plângă de faptul că au cumpărat bilete de avion prin Fly Romania, dar cursele au fost anulate. Reprezentanții Fly Romania spun că pasagerii își vor recupera banii plătiți. Fly România a început operarea zborurilor la mijlocul lunii mai.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*