Ultimele stiri

One World Romania: Festival de film dedicat drepturilor omului

Festivalul de film documentar dedicat drepturilor omului, One World Romania, aduce la București, în perioada 17-23 martie, 50 de filme. Evenimentul mai promite matinee pentru liceeni, un atelier de film documentar, spectacole de teatru, dezbateri și chiar un masterclass al cineastului polonez Marcel Lozinski.

Filme de bună calitate, cu teme relevante, realizate în special pentru tineri. Asta propune noua ediţie a festivalului One World Romania. Festivalul acordă o mare importanţă discuţiilor libere cu publicul, ce urmează vizionărilor filmelor. La aceste dezbateri vor participa regizori, producători, protagonişti, critici de film sau diplomaţi.

Fastivalul va fi împărțit în cinci secțiuni pricipale:”După 25 de ani”, „Rebeli pentru cauze”, „Statul strâmb”, „Clinica mass-media” și „Și dragostea este un drept al omului”. În plus, participanții vor avea acces și la proiecții speciale.

Evenimentul este organizat de Asociația One World Romania și Centrul Ceh București, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Uniunii Cineaștilor din România, Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*