Ultimele stiri

Opera din Timișoara, iluminată artistic! Ce planuri mai are Nicolae Robu

Așa cum anunța acum câteva zile primarul Nicolae Robu, iluminatul artistic al clădirii Operei Române a fost inaugurat miercuri seară la Festivalul de Jazz. Încântat de felul în care arată Opera așa, chiar dacă se vede clar că are nevoie de reparații, edilul-șef al Timișoarei spune că și-ar dori ca toate clădirile din Piața Victoriei să fie iluminate astfel.

Iluminatul artistic al Operei a fost realizat prin sponsorizare de compania Elba și a costat 100.000 de euro. Robu a menționat că  ar vrea ca toate clădirile din Piața Victoriei să fie luminate artistic. „Vrem să iluminăm toate clădirile din Piața Victoriei, de îndată ce le reabilităm. Și filarmonica merită să fie luminată altfel, și se mai impun și unele reparații. Le vine rândul tuturor, nu le putem face pe toate deodată”,  spune Nicolae Robu.

Chiar și așa frumos iluminată, clădirea Operei are nevoie de reabilitări ale fațadei, iar în acest sens Robu spune că încă așteaptă sprijinul Guvernului:  „Noi ne dorim să se repare, nu e mare lucru, în câteva zile se reinstalează corpurile de iluminat pe pozițiile lor. A durat mult până când s-au făcut reglaje, dar o dată ce totul este stabilit, nu e mare lucru. Să vină banii de la guvern și va intra fațada în reparații”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*