Ultimele stiri

Operațiunea „căruța pe drumurile publice” a continuat la Timișoara. Ce amenzi s-au dat

caruta

Polițiștii locali au stat în weekend cu ochii pe căruţaşii care circulă ilegal pe străzile din Timişoara. În cele două zile, nu mai puțin de 10 sancțiuni în valoare de câte 300 de lei au fost aplicate căruțașilor care nu dețineau aviz din partea Comisiei de Circulație și puneau în pericol circulația celorlalți participanți la trafic.

Acțiunea din weekend a venit ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni care au reclamat faptul că prezența căruțelor pe străzi duce la dificultăți în desfășurarea traficului rutier, deoarece acestea încurcă circulația autovehiculelor și îi pun în pericol pe ceilalți conducători auto precum și pe pietoni. De asemenea, aceștia au reclamat că, de multe ori, persoanele care conduc căruțe pentru a transporta cu acestea deșeuri, resturi de la construcții și alte asemenea obiecte, le abandonează în Timișoara și în localitățile din apropiere în locuri neautorizate.

De această dată, cei mai mulți căruțași au fost depistați în zona Calea Buziașului – str. Intrarea Neptun. Totuși,  în ultimele luni, au mai fost aplicate peste o sută de sancțiuni pe aceeași linie în zone precum Calea Stan Vidrighin, străzile Sirius, Orion, Sudului, Constantin Prezan, Vasile Balmuș, Aștrilor, dar și pe Ardealul, Gheorghe Adam etc.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că astfel de acțiuni vor avea loc în continuare în toate zonele orașului și că în cazul repetării săvârșirii de astfel de fapte se va trece și la confiscarea căruțelor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*